Stralen poedercoaten

Een bedrijf dat stralen en poedercoaten tot zijn specialisme heeft gerekend is De Henegouwer. Wij zijn hét adres voor stralen en poedercoaten op maat. Als zeer ervaren bedrijf zijn wij al decennialang gespecialiseerd in stralen en poedercoaten. Bovendien leveren wij hierbij vakwerk.

Stralen en poedercoaten van hoogwaardige kwaliteit

Met ons stralen en poedercoaten van objecten zijn wij al jaren zeer populair. Sinds onze oprichting hebben wij al voor honderden bedrijven opdrachten uitgevoerd, zoals stralen en poedercoaten. Wij leveren onze diensten aan diverse soorten bedrijven in de machinebouw, gevelindustrie, winkel- en woninginterieur, infrastructuur en de installatietechniek. Wanneer een bedrijf ons inschakelt voor het stralen en poedercoaten van een object dan gaan wij hierbij zeer vakkundig te werk. Zo luisteren wij eerst heel goed naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen wij werk van een zeer hoogwaardige kwaliteit leveren.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het stralen en poedercoaten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak of offerte over stralen en poedercoaten. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 01 82 – 61 31 23 of stuur ons een mail via info@dehenegouwer.nl. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U vindt ons aan de Henegouwerweg 26F in Waddinxveen.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Coating bedrijven - Stralen poedercoaten - Chemisch Ontlakken - Poedercoaten aluminium - Stralen coaten - Coating staal - Poedercoating - Poedercoaten - Natlakken - Poedercoatings

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal